Infonamiddag: Hoe overleven als alleenstaande ouder?

Alleenstaande mama’s en alleenstaande papa’s hebben de zware taak er altijd te staan, want er is niemand anders die het overneemt. Ken je alleenstaande moeders of vaders in je omgeving of ben je zelf alleenstaande ouder, kom dan zeker langs op de infonamiddag om te ontdekken hoe de uitdagingen aangepakt kunnen worden.

Locatie

Buggenhout 9255 Platte put 16 CULTUREEL CENTRUM 'DE P IT'

Alleenstaande mama’s en alleenstaande papa’s hebben de zware taak er altijd te staan, want er is niemand anders die het overneemt. Ook het gezinsbudget beheren, een woning zoeken en de kinderen opvoeden zijn uitdagingen waar alleenstaande ouders vaak mee worstelen.

Ken je alleenstaande moeders of vaders in je omgeving of ben je zelf alleenstaande ouder, kom dan zeker langs op de infonamiddag om te ontdekken hoe de uitdagingen aangepakt kunnen worden.

Deel 1: Voorzitster van de vrouwenraad, Magda De Meyer, is expert in de uitdagingen van eenoudergezinnen. Ze vertelt over thema’s zoals het gezinsbudget, tijdsbesteding, huisvesting, opvoeden, eenzaamheid, enz. Na de toelichting is er ruimte voor vragen van het publiek.

Deel 2: Diensthoofd van de sociale dienst te Buggenhout, licht toe op welke wijze alleenstaande ouders hulp kunnen krijgen. Na de toelichting is er ruimte voor vragen van het publiek.

Deel 3: Maak aan de infomarkt kennis met de mogelijkheden die aangeboden worden door de sociale dienst, het huis van het kind en de dienst vrije tijd.

In samenwerking met GC De Pit en Sociaal Huis Buggenhout

Praktisch

Doelgroep
Families
Voor wie?
Iedereen
Prijs
Gratis

Heeft u nog vragen? Contacteer ons.

Deelnemen

Contacteer ons voor verdere vragen.

Zin om te helpen?

Sofie vertelt over de vrijwilligers van de Gezinsbond. Over hun talenten, hun activiteiten, hun plezier en hun gedrevenheid.

Meer activiteiten

Do Jun 13
Locatie

Dendermonde

Ma Jun 24
Locatie

Koksijde

Ma Sep 09
Locatie

Houthalen